Achterklapjournaal: Ex Anne boos op Pechtold | Froger hekelt Gordon


alfense60
alfense60

7 jr wachtgeld een beloning voor vreemd gaan in wat voor Hel leven we ! They d666 will go to hell!

Vor 2 Monate
royal killer nl
royal killer nl

Ach man, Anne is gewoon gestoord. Je relatie loopt stuk, het was al een flut relatie en dan ga je achteraf maar zielig doen en andere zwart maken. Met je foto's op de voorpagina achterlijk wijf

Vor 2 Monate
Ernstjan Ter Steege
Ernstjan Ter Steege

Alex is gewoon een horny mother fucker👍🏻😂

Vor 2 Monate
Dutchy Dutchy
Dutchy Dutchy

Pechtold had toch al een heel mooie vrouw. Ach ja als je macht hebt. Kijk maar naar Mick Jagger die n43kt alleen nog maar teenagers. Die Pechtold is natuurlijk inmiddels ook een grote jongen hahahaha. He! ik ben zelf ook geen heilige.

Vor 3 Monate
Derk Doys
Derk Doys

Pechtholt is een volksverrader, die ook onbetrouwbaar is in relaties. Lekker op blijven stemmen op die schooier van die principeloze partij.

Vor 3 Monate
musixpression
musixpression

+Derk Doys Ok, er is natuurlijk niet iets mis met zekerheid te willen over je zaak, maar niet als men geen neutraal model naar vermogen is en laat staan daarmee met 2 maten te gaan meten. We hadden natuurlijk in onze oorsprong een gemoedelijke cultuur, waarbij wel verleden verantwoordingen ontbraken die nooit hun erkenning kregen wat de hedendaagse problemen heeft veroorzaakt. Als ik mezelf als voorbeeld zal moeten geven als mannelijk feministisch primadonna type, moet mijn vriendin juist extra voorzichtig zijn want zij is juist sterker, en dat gun ik haar ook. Mijn ex maakte een en al misbruik met profijt van mijn terechte daden door mijn grote neurose, en mijn vriendin sinds 2014 heeft ervoor gezorgd dat ik voor de helft uit mijn situatie werd bevrijd waardoor ik een staat was om uiteindelijk een geheel perspectief van mijn persoonlijke muziekrevolutie te maken. Meisjes waren door de hoge pieten geselecteerd met de bedoeling om tegen mijn ambities in te concurreren, maar mijn vriendin deed het juist goed en ondanks zij veel invloed heeft wordt ze ook onderdrukt in het nadeel voor mij omdat zij wel een goede partner is. Dit jaar was bar en boos met een experiment met een concurrent, maar gelukkig kan dat nooit weg nemen dat mijn vriendin het beste bewees en daardoor ook alleen maar de verre betere partner kan zijn. In de afgelopen 4 jaar hadden de aanhangers van mijn ex proberen mijn muziekambities tegen te houden en hebben ze daarmee alles verloren en, zelfs nog op het feit dat ik al die tijd in een lot stadium wordt geplaatst. Het was al een tijdje bekent over het Koningshuis en de Bildeberg, ze hadden gewoon onze essentiele gemoedelijke socialisme niet moeten gebruiken maar erkennen nu ook opgehelderd is dat de krentenwegerij ons socialisme van begin af aan al heeft verloederd waardoor wij nooit goed in opstand zijn gekomen. Daarom was en is het dan ook maar goed ook dat het afdwingen van mijn juiste momenten van werkzaamheden door middel van ongewenste zaken wilde uit de weg te schoppen om het gerelateerde perspectief van mijn persoonlijke muziekrevolutie daarmee terecht te kunnen halen met het gedrag van de achterstandsdruk door de anderen in de spiegel.

Vor 23 Tage
Derk Doys
Derk Doys

+musixpression sinds dat dat Nassautuig ons land heeft bezet met een duits huurlingenleger zijn ze bezig geweest om alles bij elkaar te stelen. Slippendragers lopen er achter aan om er zelf beter van te worden. Grootaandeelhouders van Shell, Unilever, Akzo, etc. Bilderberg is bedoelt om hun belangen zeker te stellen. Weg met dit zelfgekroonde zootje en terug naar de Republiek.

Vor 23 Tage
musixpression
musixpression

+Derk Doys En daarom moet je ook juist geloven in het sprookje dat constitutionele monarchie heet, dat is de beste stap om het te bestrijden, en anders dan wel zo goed mogelijk. Zo heb ik namelijk een gerelateerd perspectief van mijn persoonlijke muziekrevolutie kunnen afdwingen wat internationale invloed heeft op zelf verbetering in de muziekmarketing die daarvoor aan het tuimelen was. Als dat gerelateerde perspectief van mijn persoonlijke muziekrevolutie hier in ons land niet door was gegaan, dan had zowel socialisme, als muziek een slechte naam gekregen.

Vor 23 Tage
Derk Doys
Derk Doys

+musixpression mischien is het tijd om wakker te worden uit het sprookje dat constitutionele monarchie heet. Een land van politieke slippendragers en bedriegers van de Bilderbergkliek. Ze hebben niets met echte democratie, anders hadden ze het referendum niet afgeschaft, dictatuur verpakt in een stukje klatergoud en een zelfgekroond "koningshuis" die zich rijk gegraaid hebben over de rug vd bevolking.

Vor 25 Tage
musixpression
musixpression

+Derk Doys Die hele verkiezingen en dat hele verkiezingssysteem deugt voor geen kant, al ben ik zelf niet op een insteek uit om permanent ergens ruzie mee te maken, ondanks ik door jouw reactie ook weer een beetje kan ademhalen.

Vor 25 Tage
RunsWithBears
RunsWithBears

Lekker modder gooien. Gaan ze het land vast nóg beter van besturen.

Vor 3 Monate
Wii-TunezZz
Wii-TunezZz

Niks heftig wtf. Is gewoon aandacht.

Vor 3 Monate
Heinie Dreier
Heinie Dreier

I

Vor 2 Monate

Nächstes Video

Download Now | Marian Frizelle | Watch now!